Sissi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chlapi 2.

Už viem prečo...
Pýtala som sa jednej numerologičky,prečo nemám šťastie v láske a či ju vôbec budem mať,lebo ja už nevládzem hľadať.Podľa dátumu narodenia som vraj veľmi silná osobnosť(čo som si v poslednom období nevšimla),mám vysoké čísla narodenia-dve deviatky,jednu osmičku a dve sedmičky.Potrebujem rovnako silného partnera.Lásku nemám hľadať,sama si ma nájde. Po rozhovore s jedným mužom(už spomenutým v inom článku)som prišla nato ,prečo muži odo mňa utekajú.Som veľmi senzibilná osoba,ktorá vníma aj nepatrné zmeny nálady u druhých ľudí,ktorí o tom ani nevedia.A tým aj ja zosmutniem.Viem sa tak rozľútostiť zo všetkého,tak preciťovať svoje bolesti a rozprávať o tom,že slabší jedinci utečú,lebo nevládzu zniesť svoje emócie ,nie to ešte moje.A sami to nevedia vysvetliť prečo.Vraj sa vždy ponosujem,neteším sa,všetko vidím čierno.Prečo mi nevedeli povedať,že nevedia uniesť tú ťarchu a prečo mi nedokázali pomôcť?Boli slabí,nejak sa mi vždy podarilo takých si vybrať,lebo boli citliví.A silní sú vraj bezcitní.Takže potrebujem silného a citlivého partnera.Už viem prečo to tak dlho trvá,kým príde...

Duša | stály odkaz

Komentáre

  1. HEARTLESS
    Sissi, neviem na koľko veríš tejto numerologičke..ja na tieto veci neverím, ale ak si s týmto spokojná, beriem. Verím, že si silná osobnosť, ale nemyslím si, že je to kvôli tvojím číslam a rokom narodenia.
    K láske..láska je veľmi premenlivá. Ja sa rada držím vety: "Nezačínajte, ani nerušte lásku, kým sa jej samej nezachce."
    Prajem veľa šťastia pri hľadaní toho pravého, verím, že ho nájdeš. :)
    publikované: 24.03.2015 12:50:45 | autor: Ella (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014